Where shopaholism meets horse addiction

Terveim a 2018-as évre

2017. október 16. - vrg

Általában decemberben szokás újévi tervekről beszélni, de mivel a lovas versenyszezon már befejeződött és csak az uborkaszezon van hátra, így bátran beszélhetek a jövő évi terveimről. Persze ezek csak tervek, nem pedig fogadalmak, így bármi módosulhat menet közben :)checklist.jpg

Lovaglás

 • Kialakítani az edzésprogramomat
  Mivel sokat ingázok a munkám miatt, így nagyon össze-vissza a napirendem. Ennek ellenére jó lenne kicsit jobban kordában tartani az edzéstervem, és tudatosabban készülni a versenyekre. Fix edző napokat kijelölni, és előre összeállítani a versenynaptárt, nem pedig úszni az árral.
 • Részt venni egy igazi vadászlovagláson
  Ez már nagyon régi álmom, csupán az tartott idáig vissza, hogy nem tudok ugratni. Most már elég bátornak érzem magam a részvételhez, így ideje keresni egy helyet, ahol őrzik még ezt a hagyományt.
 • Kipróbálni a díjlovaglást
  Nagyon szeretném kipróbálni magam díjlovaglásban, mondjuk egy edzőtábor keretein belül, hogy visszajelzést kapjak az idomító munkámról. Esetleg szívesen felülnék egy képzett díjlóra is, az élmény kedvéért.

 

Versenyzés

 • Versenyezni Jellyvel
  Jelly az én kis 4 évesem, akit jelenleg profi lovas készít elő nekem. A tenyészverseny végeztével szeretnék én is aktívan edzeni vele, és a tél folyamán túlesni az első közös versenyünkön.
 • Részt venni a Championátuson
  A kezdőlovas szezonom befejeztével felkerültem a felnőtt mezőnybe, és talán az amatőr Champi az, ami reális cél lehet a jövő évre nézve. Persze nem a győzelem, de egy tisztes helytállás szerintem nem lehetetlen elvárás magammal szemben.
 • Külföldön versenyezni
  A western lovaglásban a fél szezonomat külföldön töltöttem, és kicsit hiányzik ez a légkör. Remélem lesz lehetőségem egy-egy kisebb határon túli megmérettetésre is a közeljövőben.

 

Felszerelések

 • Összeállítani két versenyszettet
  Szeretném, ha két lóra való szettem lenne, hogy ne kelljen mindent átállítani ha átnyergelek. Már csak pár dolog hiányzik ehhez, de mindenképpen szeretném őket beszerezni, mielőtt két lóval fogok párhuzamosan versenyezni.
 • Eladni minden kacatot
  Van pár olyan felszerelésem és még több ruhám amit nem használok valamiért. Szeretném ezeket eladni, hogy helyet adjanak olyan cuccoknak amikre jobban szükségem van.
 • Megjavíttatni a piros zakómat
  Sikerült egy lóról leszállás közben elszakítanom a kedvenc zakómat. Mivel speciális lézerillesztéssel van varrva, ezért nem lesz egyszerű, de remélem találok valakit, aki meg tudja javítani.

 

Utazás

 • Spoga Horse Show
  A Spoga a lovas divat világának Fashion Week-je. Minden nagy márka ott mutatja be a legújabb kollekcióját és minden debütáló lovas márka itt kezdi el karrierjét. Egyértelmű, hogy ott a helyem.
 • Kilátogatni Hollandiába
  Nagyon szeretnék kimenni egy kicsit Hollandiába, a díjugratás Mekkájába. Megnézni hogyan zajlik kint az élet, szétnézni valamelyik nagyobb tréning istállóban vagy tenyészetben, esetleg részt venni egy körungon vagy aukción is.
 • Kimenni nézőnek egy nagy nemzetközi versenyre
  Tavaly voltunk a Global Champions Tour bécsi fordulóján, idén pedig a Fierra Cavalli keretein belül a Jumping Verona versenyt lesz szerencsénk megnézni. Jövőre is szeretnék valami hasonlót, ahol élőben láthatjuk a világ legjobb lovasait versenyezni.

 

Blog

 • Az interjú rovatot újra beindítani
  Szerintem ez egy nagyon izgalmas rovat, aminek segítségével a példaképeink közelebb kerülhetnek hozzánk, megismerhetjük kicsit az emberi oldalukat. Igazából járunk annyi helyre, hogy legyen lehetőségem levadásszam a nagy lovasokat, csak a bátorságom kellene hozzá összeszedni.
 • Minden héten blogolni
  Ezt lesz a legnehezebb megvalósítani, főleg hogy ne menjen a magánéletem, a munkám és a lovaglás rovására. Rengeteg energia kell ahhoz, hogy mindig kitaláljak valami témát, de igyekezni fogok, hogy minden héten elő tudjak rukkolni valami újjal.
 • Több tesztet írni
  Ez a másik kissé elhanyagolt része az oldalnak, és már több olvasói megkeresést is kaptam, hogy mikor érkeznek a legújabb tesztek, mert nagyon szerették olvasni. Igazából ezeket a cikkeket lenne a legegyszerűbb megírni, de valahogy nem tudom hol kellene elkezdnem. Valami drága és márkás vagy inkább a tömegcucc? Meg mit lehet például egy sapkáról írni?

 

 Egyebek

 • Lovas fotózáson részt venni
  Nagyon szeretnék magamról szép lovas képeket, de rettentő zavarban vagyok a kamera előtt, ezért nem mertem még ilyenbe belevágni. Ha versenyen vagyok, akkor a feladatra összpontosítok, így nem zavar ha fotóznak, de nem tudom, hogy viselném a beállított pózokat, meg a hatszori átöltözést.
 • Letenni a díjugrató bírói vizsgát
  Sok kezdő-amatőr és regionális versenyre kísérem el bíráskodni a barátomat, ahol általában csak malmozok a nézőtéren. Arra gondoltam, hogy hasznosan is eltölthetném ezt az időt a bírói toronyban, de ehhez elengedhetetlen letenni a vizsgát.

A bejegyzés trackback címe:

http://ribbonrider.blog.hu/api/trackback/id/tr1812919031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.